سامانه نان توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری طراحی شده تا افراد حقیقی و حقوقی ایده ها و نیازهای جدید را به ثبت برسانند. از این رو سایت جهت سهولت کاربران برای ثبت ایده ها و نیازها با امکانات متعدد در دسترس افراد قرار گرفته است. این سامانه یکپارچه از ایده های همه افراد استقبال می کند تا بتوانند با استفاده از تکنولوژی روز باعث توسعه و پیشرفت کشور ایران شوند.
سامانه نظام ایدهها و نیازها، زمینهای برای ارتباط نیازهای مختلف با تحقیقات و مراکز تحقیقاتی کشور است. متخصصان میتوانند نیازهای خود را در حوزهها و سطوح مختلف اجتماعی و صنعتی در این سامانه ثبت کنند. همچنین مشوقهای علمی برای مراکز دانشگاهی فعال در سامانه در نظر گرفته شده است. این سامانه از سه مرحله تشکیل شده: ۱- ارائه ایده و نیاز ۲- محصول ۳- اشتغال دانشبنیان
راهنمای ورود به سامانه
راهنمای ثبت نام

پیرو ابلاغ آیین نامه اجرایی بند ط تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۸، با تلاش های معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف و دبیرخانه شواری عالی علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه اجرایی بند ح تبصره ۹ تحت عنوان “ساتع” (سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری)، به آدرس http://sate.atf.gov.ir در پایگاه سامانه مدیریت پژوهش و فناوری ایران (مپفا) در دسترس دانشگاهیان، پژوهشگران و فناوران قرارگرفته است. در همین راستا و به منظور اجرای آیین نامه فوق، خزانه داری کل کشور حساب خاصی را برای واریز منابع موضوع آیین نامه تعیین و به شرکت ها، بانک ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت اعلام نموده است. شرکت ها و موسسات فوق نیز ضمن واریز مبلغ مذکور در مقاطع سه ماهه، اولویت های پژوهشی خود را در سامانه ساتع به آدرس اینترنتی فوق الاشاره به اشتراک گذاشته اند و در جهت حل مسائل و مشکلات پژوهشی خود آماده عقد قرارداد با دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری می باشند. به منظور استفاده از فرصتی که قانون بودجه سال ۹۸ تا پایان سال جاری در اختیار دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری قرار داده است ، خواهشمند است تمامی اعضای محترم هیات علمی، با مراجعه به سامانه و انتخاب اولویت مورد نظر خود از بین اولویت های شرکت ها، بانک ها و موسسه های انتفاعی وابسته به دولت، پیشنهاده خود را در سامانه ثبت نمایند تا پس از بررسی های لازم اقدامات لازم به منظور عقد قرارداد صورت پذیرد.

سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه (ساجد) با هدف ساماندهی فعالیتهای مربوط به ارتباط دانشگاهها با جامعه و صنعت و تجمیع این فعالیتها در یک سامانه جامع به وجود آمده است. از قابلیتهای این سامانه میتوان به پایش فعالیتها و عملکردهای مختلف توسط دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور، امکان دریافت گزارشهای مختلف و متنوع از فعالیتهای ارتباط با جامعه و صنعت و تسهیل در فرآیند ارسال گزارشهای عملکرد دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد. لازم به ذکر است فرآیند تایید پژوهشی بودن قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور جهت اخذ مفاصاحساب از طریق سامانه ساجد امکانپذیر خواهد بود.

نهادهای علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان وابسته به ریاستجمهوری شامل ستاد نانو، صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران و نیز پارک فناوری پردیس که قبل از تشکیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان وابسته به نهاد ریاست جمهوری بودند نیز تحت نظر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان قرار گرفتهاند. همچنین بر اساس مصوبات دولت، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز دیگر مراجع قانونگذاری موارد متعددی از امور جاری این بخش مهم کشور از جمله تنظیم منابع و تأیید پژوهشهای وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی نیز بر عهده این معاونت گذاشته شد، که کامل این موارد در بخش قوانین و مقررات همین وبگاه آمده است.

کانال ایتا ارتباط با صنعت
- کانال اطلاع رسانی واحد ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی یزد
- انعقاد قراردادهای همکاری اعضا با صنعت و جامعه
- معرفی توانمندی های پژوهشگرانه و ارائه صنایع
- استفاده از ظرفیت متقابل صنعت،جامعه و دانشگاه در راستای پژوهش های هدفمند
- برگزاری رویداد ها و کارگاه ها